+45 64 41 32 52 Telefontid: man.-fre. kl. 9:00-12:00

Om Nissen Group

BEDRE KVALITET, LEVERING OG SERVICE

Nissen Group blev etableret 1. januar 1995. De første leveår indrettede virksomheden butikker og messestande både nationalt og internationalt. I dag er Nissen Groups hovedområde rådgivning inden for byggeri, projektsalg, projektering, opførelse af udlejningsboliger, andelsboliger, ejerboliger og erhvervsbyggeri. Datterselskabet Nissen Bolig administrerer en lang række lejeboliger opført af Nissen Group.

STRATEGI OG MÅL

Vores mål er, at fortsætte den igangværende ekspansion i et fornuftigt tempo, der sikrer at vores professionelle holdning og kompetencer bibeholdes og forankres i virksomheden. Kombinationen af personlig kontakt, kvalitet, service og pris er vores styrke. Dette skal fastholdes og videreudvikles. Vores arbejdsmetoder og størrelse holder omkostningerne nede og garanterer samtidig stor fleksibilitet. I sidste ende kommer det vore kunder til gode gennem kvalitetsbyggeri til fordelagtige priser.

Nissen Group er altid på udkig efter nye muligheder, lige fra køb af grunde og ejendomme til ledelse og projektudvikling.

NETVÆRKET

Nissen Group har et sammentømret netværk bestående af små og mellemstore virksomheder. Alle underentreprenører er udvalgt efter deres evne til at arbejde professionelt, fleksibelt og omkostningsbevidst. Nissen Group har selv personlig kontakt til de udførende håndværkere, og alle arbejder ud fra en kvalitetssikringshåndbog der garanterer den absolut bedste kvalitet.

Samtidig lever aftaler og kontrakter op til de almindelige betingelser fra 1992 for arbejde og leverancer i byggeri- og anlægsvirksomhed (AB´92).

Logo footer

Nissen Group A/S
Røjlevej 30
DK-5500 Middelfart
Telefontid: man.-fre. kl. 9:00-12:00

+45 64 41 32 52
info@nissengroup.dk
   
  Privatlivspolitik