+45 64 41 32 52 Telefontid: man.-fre. kl. 9:00-12:00

Børkop - Brandtlund Mark

Bebyggelsen er attraktivt beliggende i ét af de bedste områder i Trekantsområdet – BØRKOP. Der er gåafstand til indkøb, skole & transport inkl. tog til Vejle og Fredericia. I alt opføres der 115 huse i tre forskeligge størrelser – 80 m2,100 m2 og 115 m2. . Der er til alle villaer tilhørende haveanlæg med flisebelagt 15 m2 terrasse, carport og redskabsrum. Der er der tale om en fritliggende villa til markedets bedste pris. Villaerne opføres i moderne stil med ydervæg i gulsten, sort cementtag, fuldspartlede gipslofter, klinkegulve og naturtrægulve i matlakeret eg eller ask.

Alle husene er moderne indrettet med lyst Svane inventar, åbent køkken-alrum & stue og 3 gode værelser med skabe. Desuden kombineret entre/bryggers samt flot badeværelse med bruseniche.

Boligerne er attraktivt beliggende på den skønne Fruergaardsvej i et af de bedste områder i Trekantsområdet – BØRKOP. Der er gåafstand til indkøb, skole & transport med tog til Vejle og Fredericia. Børkop by er i hovedsagen vokset op omkring anlæggelsen af den østjyske længdebane i 1860’erne. Fra at være en lidt større landsby udviklede den sig som stationsby med eget posthus og perronanlæg og enkelte boligkvarterer. I forbindelse med kommunesammenlægningen i 1970 blev byen naturligt kommunens administrative centrum, hvor kommunekontoret blev til rådhus og sognerådet til byråd. Senere er der sket en del byfornyelse. Der er således dannet et helt nyt forretningskvarter i bymidten, Ny boder, som er flankeret af mange parkeringspladser.

Her findes indkøbsmuligheder af enhver art, ligesom der findes pengeinstitutter, lægehuse, tandlæger og apotek. I halvfjerdserne blev der foretaget en del byggemodning af byens yderarealer, hvilket førte til dannelsen af flere boligområder. Byfornyelsen er fortsat helt op til begyndelsen af dette årti, hvor man byggede et nyt, smukt ældrecenter, Englystparken, som bl.a. fungerer som dagcenter. Herudover er der bygget nyt plejehjem for handicappede under særforsogen.

En institution, som har præget byen og dens liv gennem mange år, er Børkop Højskole, som tidligere var sygeplejeforskole, og som nu fungerer som bibel-skole.

Billeder


PDF Filer

Logo footer

Nissen Group A/S
Røjlevej 30
DK-5500 Middelfart
Telefontid: man.-fre. kl. 9:00-12:00

+45 64 41 32 52
info@nissengroup.dk
   
  Privatlivspolitik