+45 64 41 32 52 Telefontid: man.-fre. kl. 9:00-12:00

Brejning - Kellerparken

Boligerne opføres i moderne stil med ydervæg i gulsten, sort tagpap som listedækning, fuldspartlede gipslofter, klinkegulve og naturtrægulve i matlakeret eg eller ask. Alle villaer er moderne indrettet med lyst køkken inventar, åbent køkkenalrum & stue og gode værelser med skabe. Desuden kombineret entre/bryggers samt flot badeværelse med bruseniche.

Boligerne er beliggende på Skrænten ved Kellers Park. Herfra er der gåafstand til Brejning Lystbådehavn. Havnen ligger på sydsiden af Vejle Fjord. Omgivelserne omkring havnen er helt i top – med parklignende omgivelser og de ”gamle” ombyggede bygninger. Området ved havnen er oplagt til udflugter og restaurantbesøg. I Brejning findes indkøbsmuligheder og gode offentlige forbindelser – herunder tog og bus.

Boligerne opføres i moderne stil med ydervæg i vandskurede blødstrøgne tegl og bagmur i gasbeton. Tagrender og nedløb udføres som arkitekttagrender. Døre og vindue ri hvid som model fra firmaet Rationel. Taget er beklædt med sort tagpap som listedækning. Haverne bliver anlagt med græs og ligusterhæk i hæk. Der anlægges terrasse. Tilhørende carport og redskabsrum til hver bolig.


COMWELL HOTEL

Her har du mulighed for i gåafstand at komme op til det nye 5-stjernet spa- og konferencehotel. Her kan du blive forkælet på 1. klasse med alverdens behandlinger. Et sted som er værd at besøge mere end én gang.

KELLERS PARK GOLFKLUB
Er du til golf er der ikke langt til Kellers Park Golfklub som byder på 27 huller og et helt nyt klubhus. Beliggenheden omkring golfbanen er åbne landskaber, skove og udsigt som er helt i top.

Billeder


PDF Filer

Logo footer

Nissen Group A/S
Røjlevej 30
DK-5500 Middelfart
Telefontid: man.-fre. kl. 9:00-12:00

+45 64 41 32 52
info@nissengroup.dk
   
  Privatlivspolitik